Saturday, July 30, 2011

macam ape je

tak paham betul ngan orang zaman sekarang nieyh!

dah tau tak kenal atau tak nak kawan ngan seseorang tu kenapa accept time diorang add friends!?

lain kali tak payah accept friend request, tak la buat orang rasa pelik!

lepas dah beberapa lama, rasa macam dah hot tu,,, ramai sgt kawan fb nye tueyh,,

mulalah nak buang friends yang ada,,

kononnya ada friends yang tak berapa nak kenal..

so, nak tinggalkan yang betul2 kenal je...

ni satu agy penyakit,

dah tak nak sgt berkenalan ngan kawan fb yang baru tueyh,,,

tak payah buat fb....

menyusahkan masyarakat dan juga negara je,,,


remove semua orang,, biar kao sorang je dalam page fb kao! =)

ketahuilah bahawa orang yang diremove friends tu tak kesah pown

cuma pelik, hairan dan aneh bila ini berlaku

*berlaku kat aku ke nieyh?? haha 

*sekadar luahan hati yang kebosanan!

2 comments:

mahirah said...

hahaha...aikk fadhil..ramai org add ko..hihi..jeles ak..

fadhilothman said...

haha...
bajetlah kamu ye mahirah!! =))

~others~

Related Posts with Thumbnails